Om nöden är framme på golfbanan

Alla som har spelat golf vet att det tar sin lilla tid att spela 18 hål, och att man samtidigt behöver dricka mycket vatten för att hålla vätskebalansen när man står i solen i flera timmar. Något som då lätt händer är att blåsan blir full och att ett problem uppstår, nämligen var man kan lätta på trycket när man står mitt ute på golfbanan.

Lyckligtvis för alla nödiga golfare är de flesta golfbanor omgivna av skog. Vid lämpligt tillfälle kan man därför helt enkelt avvika från sitt golfsällskap och vandra en bit ut i buskaget, där man är utom sikt – och se upp för golfbollar i luften när man gör det. Det kan vara en bra idé att ha med sig en rulle toapapper i bagen för sådana tillfällen. Många golfklubbar ser dock även till att det finns toaletter utplacerade längs med golfrundan, vilket gör att man slipper vandra ut i skogen.

Den enda åtgärden man kan vidta inför en golfrunda för att undvika detta problem är att se till att gå på toa innan golfrundan – både hemma och i klubbhuset. Du hittar en IFÖ toalettstol av bra kvalitet på Buildor.se – kanske blir det lättare att komma ihåg att gå om toasitsen är särskilt bekväm.